Sugeng rawuh ing situs web!
head_banner

PC Crusher

Katrangan singkat:

Crusher plastik seri PC nyerep teknologi canggih domestik lan manca; nduweni desain rasional lan tes bola-bali lan terus apik.

Pambuka

1. Baja alat khusus sing diimpor digunakake kanggo nyaring alat pemotong. Reresik alat kasebut bisa diatur, lan alat kasebut bisa terus diasah lan awet.

2. Sekrup baja kekuatan dhuwur digunakake kanggo nyepetake basis agul-agul lan cutter, sing nduweni kapasitas bantalan sing kuwat.

3. Isolasi kacepetan lan swara sing sithik digunakake kanggo nyuda swara.

4. Motor dilengkapi proteksi overload lan piranti proteksi interlock daya kanggo nglindhungi keamanan motor lan operator kanthi pindho.

5. Hopper panganan nggunakake desain sing dioptimalkan lan perawatan anti karat khusus kanggo ngindhari bocor lan polusi bahan nalika proses ngremukake.

6. Desain pisah, hopper, awak utama, basis filter ayak gampang dicopot lan diresiki.

7. Desain piranti debit sing sampurna nggawe operator bisa ngresiki banget.

8. Desain piso obah jinis tangga, kekuwatan kuwat banget.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik kinerja sheet crusher:

Struktur cutter agul-agul yaiku ing antarane piso cakar lan piso datar, sing cocog kanggo ngremuk produk plastik lan sprue kayata lembaran, pipa, profil, piring lan bahan kemasan biasa. Crusher plastik umume nggunakake bantalan sing disegel supaya bantalan tetep mlaku suwe-suwe; desain bentuk piso cukup lan granulasi produk seragam; kursi pemotong panas bisa nyusut, lan desain tampilan apik lan loman.

Karakteristik kinerja crus cutter crusher:

Cocog kanggo ngremukake lan nggunakake maneh kabeh jinis plastik, utamane kanggo kabeh jinis plastik keras (kayata endhas material, bahan pungkasan sepatu, lsp.), Desain istirahat alat sing dioptimalake, piso cakar bisa nyebarake kekuwatan tangan, mula manawa gaya geser saben piso ditambah, sing cocog kanggo ngremuk bahan sing kandel, blok bahan keras, endhas material, lsp; kanthi efektif bisa nambah pasukan nglereni alat nglereni lan nyuda panggunaan alat; dilengkapi desain keamanan kontrol listrik, lan awak kothak nggunakake struktur lapisan kaping pindho, diiseni bahan isolasi swara, nggawe peralatan kasebut duwe keamanan lan perlindungan lingkungan sing apik, hemat daya lan awet.

Karakteristik kinerja crusher cutter datar:

Cocog kanggo kothak, pipa tipis, bagean cetakan jotosan, botol, cangkang, PE, bahan film PP lan daur ulang plastik liyane. Crusher seri pemotong rata gampang dioperasikake lan gampang diganti. Struktur piso rata sing jembar cocok kanggo ngremukake produk materi sing tembok lancip lan tipis, lan nambah efisiensi ngremuk. Iki dilengkapi desain keamanan kontrol listrik, struktur kothak lapisan loro lan diisi karo bahan insulasi swara, sing nggawe peralatan kasebut duwe keamanan lan keamanan Proteksi lingkungan sing apik, hemat daya lan awet.

Model

PC3260

PC3280

PC4280

PC42100

PC42120

A (mm)

1580

1720

1765

1765

1765

B (mm)

1450

1630

1660

1900

2200

C (mm)

600

800

800

1000

1200

D (mm)

410

410

550

550

550

E (mm)

1420

1465

1845

1845

1845

H (mm)

1860

1910

2435

2435

2435

Rotor Diameter (mm)

φ320

φ320

φ420

φ420

Φ420

Spindle Skacang (r / min)

580

580

530

530

530

Layar Size (mm)

φ8

φ12

φ12

φ12

φ12

Rotor K(PCS

18

24

24

30

36

Stator K(PCS

2

4

4

4

4

Tenaga Motor UtamaKW

15

22

30

37

45

BobotKG

1470

1730

2800

3230

3500


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita