Sugeng rawuh ing situs web!
head_banner

Prospek peralatan cuci plastik lan daur ulang

Ing wulan Juli 2017, mantan Menteri perlindungan lingkungan nyetel lan nyathet 24 jinis "sampah asing" padat kalebu plastik sampah lan kertas limbah ke katalog impor limbah padat terlarang, lan ngetrapake larangan impor "sampah asing" kasebut wiwit Desember 31, 2017. Sawise setaun fermentasi lan implementasi ing 2018, volume impor sampah plastik sampah asing ing China mudhun banget, sing uga nyebabake timbulnya masalah sampah ing Eropa, Amerika, Amerika Latin, Asia lan Afrika.

 

Amarga implementasine kabijakan kasebut, jurang perawatan sampah ing macem-macem negara saya tambah. Akeh negara kudu ngadhepi masalah mbuwang plastik sampah lan sampah liyane. Biyen, dheweke bisa dikemas lan diekspor menyang China, nanging saiki mung bisa dicerna ing omah.

Mula, panjaluk membersihkan peralatan plastik lan daur ulang ing macem-macem negara saya tambah akeh, kalebu ngremuk, ngresiki, ngurutake, granulasi lan peralatan plastik liyane, sing bakal nyebabake periode maju lan periode wabah sing gedhe. Kanthi nambah larangan sampah manca negara ing China lan ningkatake kesadaran perawatan sampah ing macem-macem negara, industri daur ulang mesthi bakal tuwuh ing bentuk blowout sajrone limang taun ngarep. Perusahaan kita uga nyepetake produksi lan promosi peralatan kasebut Supaya bisa nggayuh gelombang internasional lan nggawe seri produk perusahaan luwih lengkap.

news3 (2)

Ing integrasi global saiki, kabeh negara gegandhengan banget. Masalah lingkungan ing saben negara uga dadi masalah lingkungan kanggo kabeh manungsa. Ing industri daur ulang plastik, kita duwe tanggung jawab lan kewajiban kanggo ngiyatake industri daur ulang plastik lan tata kelola lingkungan manungsa. Ing produksi peralatan dhewe, nanging uga kanggo lingkungan, ayo ngadhepi masa depan sing apik lan resik.

Muga-muga masarakat ing saben negara duwe papan urip sing resik lan urip sing luwih apik lan luwih apik kanggo kabeh manungsa. Wutah sing sehat, ora peduli.

 

 


Wektu kiriman: Okt-29-2020