Sugeng rawuh ing situs web!
head_banner

Warta

  • Prospect of plastic washing and recycling equipmen

    Prospek peralatan cuci plastik lan daur ulang

    Ing wulan Juli 2017, mantan Menteri perlindungan lingkungan nyetel lan nyathet 24 jinis "sampah asing" padat kalebu plastik limbah lan kertas limbah menyang katalog impor limbah padat terlarang, lan ngetrapake ...
    Waca liyane
  • PE multi-layer pipe extrusion line

    Garis ekstrusi pipa multi-lapisan PE

    Garis ekstrusi pipa multi-lapisan PE bisa nggawe 2, 3, 4, 5 lapisan pipa kanthi ekstrusi senyawa mesin utama. Kanggo produksi pipa multi-layer, luwih akeh lapisan, luwih akeh bahane, mula angel digawe. Lapisan sing beda uga bakal beda ...
    Waca liyane
  • How to choose the right motor

    Cara milih motor sing pas

    Tenaga motor kudu dipilih miturut kekuwatan sing dibutuhake mesin produksi supaya motor bisa mlaku ing sangisore momotan sing bisa ditindakake. Rong poin ing ngisor iki kudu digatekake nalika milih: ...
    Waca liyane