Sugeng rawuh ing situs web!
head_banner

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa syarat rega sing sampeyan tawakake?

FOB, CIF, EXW lan istilah rega liyane adhedhasar panjaluk sampeyan.

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita pabrik sing duwe pengalaman manufaktur luwih saka 12 taun lan kerja insinyur 80% luwih saka 8 taun.

Apa sampeyan duwe layanan instalasi lan pelatihan ing jaban rangkah?

Ya, para insinyur kita bakal menehi instruksi mesin kanggo nginstal lan nglatih buruh sampeyan.

Suwene kiriman sampeyan?

10 - 20 dina sawise pesanan dikonfirmasi. Adhedhasar barang lan jumlahe.

Apa MOQ?

1 set.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

TT 100% sadurunge dikirim, LC mlebu.
Pesenan Western Union utawa Jaminan Perdagangan dianjurake.

Endi port loading umum sampeyan?

Pelabuhan Shanghai lan Pelabuhan Zhangjiagang

Apa sampeyan bisa nindakake OEM?

Ya, kita bisa nindakake OEM.

Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim.

Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?

Pisanan, produk kita diproduksi kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat, nanging yen ana kesalahan, kita bakal ngirim suku cadang anyar kanthi gratis sajrone setaun garansi.
Kapindho, teknisi kita bakal ngetutake pelanggan kanthi periodik kanggo mbantu ngrampungake lan njamin operasi peralatan 7/24 dijamin.

Suwene suwene babar pisan?

Sajrone 1 taun wiwit tanggal pabrik, yen gagal utawa rusak
(amarga masalah kualitas, kajaba nganggo bagean),
perusahaan kita nyedhiyakake bagean kasebut kanthi gratis.

Pengin kerja sama kita?