Sugeng rawuh ing situs web!
head_banner

Ekstrusi sekrup dobel

Katrangan singkat:

Extruder sekrup kembar conical minangka jinis mesin ekstrusi campuran efisiensi tinggi. Fitur extruder kaya ing ngisor iki: kacepetan geser sing kurang, bahan angel diuraikan, dicampur kanthi merata, kualitas stabil, kapasitas dhuwur, aplikasi jembar lan umur panjang, dsb. Yen dianggo karo sekrup lan tambahan sing cocog, bisa langsung ngasilake plastik termoplastik , utamane bubuk PVC kaku menyang pipa, papan, sheet, film utawa profil, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake kanggo modifikasi plastik lan granulasi bubuk. 


Detail Produk

Tag Produk

Extruder sekrup kembar conical minangka jinis mesin ekstrusi campuran efisiensi tinggi. Fitur saka extruder kaya ing ngisor iki: kacepetan geser sing kurang, bahan angel diuraikan, dicampur kanthi merata, kualitas stabil, kapasitas dhuwur, aplikasi jembar lan umur panjang, dsb. Yen dianggo karo sekrup lan tambahan sing cocog, bisa langsung ngasilake plastik termoplastik , utamane bubuk PVC kaku menyang pipa, papan, sheet, film utawa profil, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake kanggo modifikasi plastik lan granulasi bubuk.

Extruder kasebut tetep nganggo proteksi kesalahan, alarm kakehan, sistem sirkulasi minyak suhu pancing inti, sistem pendingin minyak laras, pipa pembuangan vakum, lan piranti panganan jatah.

Pilihan kanggo macem-macem jinis sistem listrik (kayata: sistem kontrol otomatis PLC). Didhukung karo motor DC. Liwat pengontrol kecepatan inverter utawa DC bisa entuk penyesuaian kacepetan tanpa langkah sing stabil, presisi tinggi lan hemat energi. Controller suhu digital tampilan dual cerdas digunakake kanggo nambah presisi kontrol lan fluktuasi suhu.

Seri extruder sekrup kembar kerucut conical extruder sekrup kembar utamane kalebu sekrup laras, sistem transmisi gir, panganan kuantitatif, pembuangan vakum, pemanasan, pendinginan lan komponen kontrol listrik Dll. Ekstrusi sekrup kembar kerucut cocok kanggo ngasilake produk PVC saka bubuk campuran .

Iki minangka peralatan khusus kanggo bubuk PVC utawa ekstrusi bubuk WPC. Keuntungan saka senyawa apik, output gedhe, mlaku stabil, umure dawa. Kanthi cetakan lan peralatan hilir sing beda, bisa ngasilake pipa PVC, langit-langit PVC, profil jendhela PVC, lembaran PVC, dek WPC, butiran PVC lan liya-liyane.

Jumlah sekrup sing beda, extruder sekrup dobel duwe loro sekrup, extruder sekrup sigle mung duwe siji sekrup, digunakake kanggo macem-macem bahan, extruder sekrup dobel biasane digunakake kanggo PVC keras, sekrup siji sing digunakake kanggo PP / PE. Extruder sekrup dobel bisa ngasilake pipa, profil lan granul PVC. Lan extruder tunggal bisa ngasilake pipa lan granula PP / PE.

Extruder digunakake ing macem-macem wilayah ing ngisor iki:

Cocog kanggo PVC, bubuk UPVC

Pipa proses, piring, sheet, profil uga granula

Tabel pilihan

Model

SJSZ45

SJSZ50

SJSZ55

SJSZ65

SJSZ80

SJSZ92

Diameter sekrup (mm)

45/90

50/105

55/110

65/132

80/156

92/188

Kecepatan puteran sekrup (r / min)

3-34

3-37

3-37

3.9-39

3.9-39

4-40

Tenaga motor utama (KW)

18.5

22

27

37

55

100

L / D

14.5

14.5

14.5

14.5

15.25

17.66

Output (Kg / h)

100

120

150

260

400

800


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita