Sugeng rawuh ing situs web!
head_banner

Babagan Kita

Profil Perusahaan

about-us

Suzhou Jiarui Machinery Co., Ltd.  minangka desain, pengembangan, produksi, penjualan minangka salah sawijining pabrikan mesin plastik profesional. Ing kutha-kutha modern sing modern, segitiga, dikenal minangka kampung halaman mesin plastik China, zhangjiagang. Posisi geografis luwih unggul, bisa uga ana ing perdagangan lan kerja sama bisnis.

Peralatan daur ulang plastik lan peralatan ekstrusi perusahaan saya duwe 20 taun pengalaman manufaktur, nggabungake tim profesional lan teknis, duwe peralatan mesin lan fasilitas pendukung sing sampurna, proses produksi wis diwasa banget. Saiki produk utama yaiku pabrik berat, crusher kanggo tray, gilingan khusus tas tong minyak, mesin shredding poros tunggal / ganda, mesin shredding film poros tunggal / ganda, mesin shredding khusus pipa gedhe, garis daur ulang PET, garis reresik daur ulang film PE / PP , mesin lan peralatan tambahan, Garis ekstrusi plastik lan produk liyane. Sanalika bisa nyedhiyakake khusus miturut syarat pelanggan lan peralatan daur ulang pemisahan sing rusak.

 

Budaya Perusahaan

Pangembangan perusahaan wis ngetrapake kualitas pertama, filsafat pertama layanan, terus-terusan nggawe teknologi lan proses produksi sing nganyari; Kita ngupaya keunggulan, lan terus nambah kekuwatan; Kita terus ningkatake kanggo nyedhiyakake skema daur ulang plastik lan ekstrusi menyang klien sing luwih lengkap lan efektif.

Ing integrasi global saiki, saben negara bakal duwe pertukaran sing luwih jero. Minangka perusahaan Tionghoa, kita bakal ndhukung konsep "digawe ing China" sing luwih apik kanggo nglayani pelanggan global.

Kita uga bakal setya ing produksi lan daur ulang produk plastik, nggawa peralatan hemat energi sing luwih efisien, lan nindakake perlindungan lingkungan global. Kita wis berjuang kanthi yakin manawa kita bisa nganyari teknologi kanthi luwih cepet, ngasilake produk kanthi luwih efektif lan ngasilake plastik sampah kanthi luwih lingkungan.

 

IMG_20200831_140617