Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    about-us

Suzhou Jiarui Machinery Co., Ltd. Minangka desain pesawat, pengembangan, produksi, penjualan minangka salah sawijining pabrikan mesin plastik profesional. Ing kutha-kutha modern sing modern, segitiga, dikenal minangka kampung halaman mesin plastik China, zhangjiagang. Posisi geografis luwih unggul, bisa uga ana ing perdagangan lan kerja sama bisnis.

Piranti daur ulang plastik lan peralatan ekstrusi perusahaan saya duwe 20 taun pengalaman manufaktur, digabung…

PAWARTA

news

Pengalaman sing sugih, tim profesional.

Pangembangan perusahaan wis ngetrapake kualitas dhisik, filsafat pisanan layanan, terus-terusan nggawe teknologi lan proses produksi sing anyar.

Prospect of plastic washing and recycling equipmen
Ing Juli 2017, mantan Menteri en ...
PE multi-layer pipe extrusion line
Line ekstrusi pipa multi-lapisan PE bisa ...